V lokalu sem pozabila svojo gucci torbico in prepričana sem bila, da je ne bom več videla

Kako lahko nekdo pozabi gucci torbico kajne, saj je to nekaj, kar vedno veš, da imaš in vedno paziš. Ampak verjeli ali ne, imela sem čisto malo gucci torbico za okoli pasu, saj smo bile s prijateljicami zvečer na pijači. In ker imam dovolj torbic, ki jih vedno prestavljam iz rame na stole, sem si kupila torbico za okoli pasu, ki je skoraj ne čutim.

S prijateljicami smo se dobile kar zgodaj zvečer, in kljub temu da je bil načrt, da bomo šle hitro domov, ker imamo vse obveznosti, se je vse skupaj zavleklo. Se je kar poznalo, da je minilo kar veliko časa od zadnje pijače. Spomnim se, da je bila vsem moja gucci torbica za okoli pasu prav simpatična, ker imam res malo dela z njo in je res praktična. 

Čez nekaj ur smo se odpravile domov, saj so v lokalu že zaključevali, opravile smo se še na sprehod po mestu in se počasi začele poslavljati. V tistem trenutku pa je ena od prijateljic opazila, da nimam torbice okoli pasu in me vprašala, kje jo imam. V trenutku sem prebledela, saj sem opazila, da je, nimam več svoje gucci torbice okoli pasu. Sicer je bilo v njej le nekaj denarja in telefon, pa vseeno. Na telefonu imam skoraj celo življenje. Z eno od prijateljic sva odhiteli nazaj do bara, da bi pregledali, ali je torbica tam. Upala sem, da sem jo po nesreči tam odpela in da mi ni kje padla. Žal pa je bil bar že zaprt. Klicali sva na telefonsko pa se tudi ni nihče več oglasil. Počakati sem morala do zjutraj.

Še dobro, da sem imela ključe od stanovanja v avtomobilu, ker če ne bi, ne vem, kako, prišla domov. Nisem dobro spala in komaj sem čakala, da lahko zjutraj preverim, ali so našli torbico. Na srečo je bil klic v bar, kjer smo bile včeraj pozitiven. Moja gucci torbica s telefonom me čaka tam, jaz sem pa na poti, da jo prevzamem nazaj.