Sodelavka je imela redke trepalnice, tako da sem ji priporočala serum za rast trepalnic

V moji službi je kar pestro, kar se tiče sodelavk, vsaka skrbi zase in hitro dobiš kakšno poleno pod noge, če katera vidi, da ima to možnost. Sama sem čisto drugačna, tokrat sem sodelavki prinesla zastonj serum za rast trepalnic, ker sem videla, da ima res redke in kratke trepalnice.

Bilo mi je sicer čudno, ker je imela vedno lepo namazane trepalnice in sem bila prepričana, da so to njene trepalnice, potem pa sem videla, da niso. Kajti pred kratkim si je dala umetne trepalnice dol in ker je videla, kako slabe so njene, se je odločila, da naredi malo premora, da se ji trepalnice popravijo.

Ko sem jaz videla njene trepalnice, nisem razumela, zakaj še nima doma serum za rast trepalnic, ker ga je nujno potrebovala. Moja sestra je kozmetičarka in ima vse to doma. Tako sem jo prosila, da če mi da en serum za rast trepalnic, da potrebujem za svojo sodelavko, ker ima res slabe trepalnice, mi je serum za rast trepalnic z veseljem podarila.

Drugi dan sem serum za rast trepalnic dala sodelavki in še sama sem bila vesela zanjo, da sem ji ga podarila, ona pa se sploh ni zahvalila in serum pač vzela, ker sem ji ga prinesla. Tisti trenutek bi ji ga vzela nazaj, a nisem bila takšna, da bi to naredila. Kako žalostno, namesto, da bi se mi zahvalila, je bila do mene še osorna. 

Takoj sem seveda, da od mene serum za rast trepalnic ne dobi več. 

Hitro je minil mesec in po enem mesecu je prišla sodelavka do mene in mi povedala, da je serum za rast trepalnic res super in če ga lahko še enkrat prinesem. Seveda sem rekla, da ne morem in bila srečna, da sem to zmogla, ker to ni moj karakter.