Razmišljam o ponudbi, ki jo ima keramika outlet, in si delam vizijo o dekorativni steni

Razmišljam o ponudbi, ki jo ima keramika outlet, in si delam vizijo o dekorativni steni

Kje bi lahko bila še kakšna keramika outlet, da bi preverila ponudbo keramike, ki jo potrebujem za dekorativno steno v svojem delovnem studiu. Nisem še popolnoma prepričana, če je to tisto, kar bi mojemu studiu dalo pravi pečat za delovno kreativno vzdušje, ampak bi pa vseeno rada preverila, kaj vse se tam najde.

Druga ideja je namreč, da bi stene dekorativno pobarvala. Ampak tudi za to ne vem, ali je to tisto pravo. Vsekakor moram najprej najti še kakšno trgovino, ki je keramika outlet, da se naužijem ponudbe in si naredim predstavo o dekorativni steni iz keramike. Edino, kar me morda ovira pri tej odločitvi, je, da bo s tem zelo veliko dela, vsaj predstavljam si to tako. Ne vem, ali bi se mi dalo, da bi morala vso opremo iz studia najprej seliti ven iz prostora, da bi dekorativna stena izdelala.

Brskala sem po spletu in našla sem še dve trgovini, ki sta keramika outlet, in naj bi imeli tudi zelo zanimivo. Ena je blizu mene, druga je pa kar precej daleč stran in ne vem, če bom hodila kaj v tisto smer. Samo zato, da bi šla pogledat nekaj, za kar nisem še prepričana, da je to, kar si želim. Razen, če bom v kratkem po nekem naključju hodila tja, kjer je tudi keramika outlet, v bližini in bom lahko šla še to preverit.

Torej na izbiro imam dekorativne tapete, barva za steno in keramika ali pa tudi da ne naredim nič. No lahko bi obesila, kakšne slike tja ali pa kaj drugega, da bo tam kakšna dekoracija. Morda tudi to ne bi bilo slabo, ker potem lahko to kadarkoli umaknem ali pa zamenjam. Če bom izbrala keramiko, ne glede na to, da bo od tam, kjer je keramika outlet, bo vseeno mnogo težje spremeniti, kar bo narejeno iz tega.