Nepremičnine Izola so definitivno moja velika želja

Ko enkrat zakorakaš v srednja leta in imaš vsega dovolj, takrat se vprašaš, kaj sploh si in če si sploh srečen, to se je zgodilo meni in ko sem si skušal odgovoriti in najti eno stvar, ki me osrečuje, sem bil šokiran, ker tega nisem živel, neprestano pa sem sanjal, da bom enkrat prišel do nepremičnine Izola in da bom na stara leta živel na obali. Ne vem zakaj sem verjel v to in ravno zato, mi trenutno življenje ni bilo pomembno, ker sem vedel ,da sedaj moram stisniti zobe, da bom potem lahko užival.

Imel se družino za katero je bilo potrebno poskrbeti, nobeden mi ni pomagal, vse sem moral sam, tako sem leta in leta delal, da je lahko moja družina živela lepo življenje, da so otroci lahko rasli sproščeno in imeli brezskrbno življenje, vedel pa sem, da bo enkrat napočil čas, ko bom prišel do nepremičnine Izola, čeprav  mi ni bilo jasno kako, ker nisem imel denarja, vse kar sem zaslužil je šlo sproti za življenje.

No pa naj kdo reče, da sanje niso resnične. Po naključju sem spoznal starejši par in po določenem času, sta mi rekla, da imata stanovanje na obali in da ga ne potrebujeta, če želim kdaj pa kdaj iti tja uživat z družino, vidite kako sem prišel do nepremičnine Izola, tako sem lahko družini omogočil lepe počitnice. Kako sem bil hvaležen temu starejšemu paru, marsikaj sem jim naredil za uslugo in res sta me imela rada, jaz pa sem bil presrečen in mi ni bilo težko, ker sem prišel do nepremičnine Izola prav zaradi njiju. Življenje ti včasih odpre vrata in meni so se na pol in to je bilo dovolj, ker sem lahko čez nekaj let po majhni ceni stanovanje odkupil in tako prišel do svoje nepremičnine Izola, ki sta mi jo prodala v zahvalo, ker sem jima vedno stal ob strani. Delajte dobro in imejte želje, tako bo življenje vedelo, kaj si želite in vam bo lahko dalo, kot sem jaz prišel do nepremičnine Izola, ker sem bil dober človek in seveda še bom naprej.