Kuhinja je najpomembnejši prostor v hiši

Ko sva se s fantom odločila, da bova gradila hiša, sva se seveda zavedala, da je kuhinja in pa seveda kopalnica nekaj najbolj pomembnega, pri čemer se bova morala res fokusirati. Kuhinja se nama je zdela res zelo pomembna in ravno zato sva največ časa porabila za samo opremljanje kuhinje. Želela sva imeti neko strateško povezavo z kuhinjo in pa kopalnico, saj sta to edina 2 prostora, kjer bova potrebovala vodo. Ravno zato sva se teh 2 prostorov lotila najprej.

Kuhinja je najpomembnejši prostor v hiši

Kuhinja je bila seveda meni najbolj zabavna, saj sem vedela, da bom jaz preživela največ časa tam. Ravno zato sem si hotela narediti nekako najbolj praktično kuhinjo, kar se le da. Bila sem res zelo presenečena. Ko sem videla, da se fant strinja z več ali manj vsem, kar sem rekla. Ravno, zato je bilo samo organiziranje kuhinje definitivno zelo lahko, kar nisem mislila, da bo. Najprej sem mislil, da se bova seveda največ skregala pri kuhinji in pa pri kopalnici. Na koncu sem ugotovila, da je kuhinja bila najlažji prostor za urediti.

Seveda je bilo vmes nekaj nestrinjanj, a vseeno se je končalo vse zelo dobro. Kuhinja je bila tako splanirana res zelo hitro. Tudi kopalnico sva uredila zelo hitro in potem sva se lotila vseh ostalih prostorov. Hotela sva imeti nek plan oziroma načrt čisto vseh prostorov, zato, da bova, potem ko pride do gradnje, vedela točno, kam gre, kaj in kako bo vse skupaj izgledalo. Ravno zato sva se odločila, da bova najprej naredila načrt in potem začela urejati papirje in podobno. Sam načrt sva definitivno naredila zelo hitro, kar je bilo obema zelo zanimivo, saj sva mislila, da bova porabila več časa. Na naju sem zelo ponosna, saj se vedela, da nama bo uspelo. Nisem pa vedela, da nama bo uspelo tako hitro in ravno zato sem bila tudi zelo vesela in presenečena.