Daleč najboljši hotel in izjemna vzmetnica na moji postelji

Privoščila sem si oddih na morju in celo uspelo mi je najti hotel, kjer je bila vzmetnica, na kateri sem spala tako odlična, da niti najmanj nisem pričakovala. Najbolj pomembno mi je bilo, da ima hotel bazen in savne. To je bila najbolj obvezna oprema hotela. Vedela sem, da je vzmetnica postelje v takem hotelu vsaj solidna in to je bilo čisto dovolj, ko sem delala rezervacijo.

Ko sem prispela v hotel in se usedla na posteljo sem se, kar potopila vanje, ker je bila vzmetnica tako dobra, da sem to začutila že čez vse odeje in rjuhe, ki so bile na njej. Tako, da sem najprej ene pol ure samo ležala tam, da sem se malce umirila in počasi razmislila, kaj bom potem. Ura je bila komaj tri popoldan, ko sem prispela in do večerje je bilo še kar nekaj časa. Odločila sem se, da grem malce na bazen in morda tudi v savne že danes, potem pa na večerjo. Zvečer si nisem delala načrtov za po večerji, saj sem imela občutek, da bom po savni kar precej utrujena. Glede na to, da dolgo nisem bila tam, sem res šla samo še spat. Po odličnem sproščanju in dobri hrani sem res bila tako prijetno utrujena in komaj sem čakala, da mi vzmetnica na postelji pomaga pri najboljšem spanju kadarkoli v hotelu.

Naslednje jutro sem se prebudila kot prerojena celo eno uro prej, kot sem pričakovala. Počasi sem se oblekla in odšla na zajtrk, ki je bil odličen. Nato pa balkonu v sobi spila odlično kavo. Prvi dan mojega oddiha se je res začel vrhunsko. In ne le vzmetnica, vse je bilo popolno. Celotna soba, hrana, wellness in še vreme je bilo vrhunsko. Tudi če vzmetnica v sobi ne bi bila tako popolna, bi se imela odlično, sem pa vsekakor zelo vesela, da je tako vrhunska.